CESSIÓ DE SALES PER A FESTES

L’Associació disposa de dues sales on poder realitzar celebracions familiars, festes d’aniversari…..
No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per conèixer els preus i la disponibilitat.

 

PROCEDIMENT DE CESSIÓ DE LES SALES
(PER A CELEBRACIONS O FESTES FAMILIARS)

Les persones interessades han de sol·licitar la sala en la secretaria de l’Associació, oberta els Dimarts de 14:00 a 20:00 hores i Dijous de 15:00 a 21:00 hores.

Per poder reservar la sala s’haurà de ser major d’edat, ensenyar el DNI, signar la fulla de responsabilitats i abonar íntegrament el preu de la cessió per a manteniment, així com la fiança.

El preu de la cessió de les sales és de 70 euros per als socis i de 100 euros per als no-socis, i la fiança és de 50 euros.

Si s’anul·lés l’activitat amb menys d’una setmana d’antelació a la data sol·licitada no es procedirà a la devolució de la reserva de sala. Si és amb més d’una setmana se li retornarà íntegrament la reserva.

Quan l’usuari venja a recollir les claus de la sala haurà d’ensenyar als arrendataris del bar la fulla de responsabilitats signada, sense aquesta no es donaran en cap cas les claus. Les claus es lliuressin el mateix dia de la celebració, en cap cas el dia abans (ni per deixar material o preparar la decoració). L’horari de recollida de les claus és el següent; els diumenges de 10 a 12 del matí i la resta de la setmana a partir de les 10 del matí i durant tot el dia.

L’usuari ha de saber que dins de les sales no es pot ni fumar ni connectar aparells de molta potència com a neveres o similars. Si es poden connectar aparells de música o projectors de baixa potència. També es permet usar bidons i gel per refredar les begudes. Queda terminantment prohibit tirar gel en els lavabos així com penjar gens en parets, finestres o portes, en les bigues ja hi ha cargols amb argolla a tals efectes.

L’usuari es compromet a deixar la sala recollida, escombrada i sense borses d’escombraries abans de les deu de la nit. L’associació posa a la disposició dels usuaris escombra i recollidor, però les borses d’escombraries les ha de portar el propi usuari. L’associació també posa a la disposició dels usuaris galleda i fregona per recollir líquids vessats.

L’incompliment d’alguna d’aquestes normes pot comportar la no devolució total o parcial de la fiança.

Si no hi ha cap anomalia es lliurarà la fiança després de passats 7 dies de la celebració. Quan l’usuari venja per recollir la fiança haurà d’ensenyar en la secretaria de l’associació el DNI, sense aquest no es retornarà en cap cas la fiança. Solament es lliurarà la fiança a la mateixa persona que va signar la fulla de responsabilitats ja que haurà de signar la devolució de la mateixa.

Document: NORMAS DE LA CESIÓN DE SALAS (58.63 kb)